نرخ مصوب اجرت چایسازی در سال 1401 به ازای هر کیلو چای خشک 75 هزار تومان، معادل هر کیلو برگ سبز ۱65۰۰ تومان می باشد.

 این مبلغ شامل تمام مراحل زیر است:

 پلاس:  ترکیب باد گرم و باد سرد بمدت حداقل 18 ساعت

 مالش:  ترکیب 3 دور مالش با فشار و بی فشار


 اکسیداسیون یا تخمیر:  دراتاقک تخمیرترجیحا با نور قرمز وسیستم بخار سازو دمای کنترل شده 24 تا 26.8


 خشک: خشک شدن دما 115 درجه چای عادی و 120 درجه چای شکلاتی با رطوبت قانونی ۳ تا ۵ درصد

نکته: نرخ مذکور با در نظر گرفتن تمام این پارامترها تصویب شده در صورتی که چای ساز یک یا چند مرحله را به صورت ناقص انجام دهد می بایست  اجرت کمتری به طور توافقی دریافت میکند.

تبصره: در صورت عدم مبادله اجرت چایسازی، چای دریافتی از مشتری به صورت ۵۰ _۵۰ بین مشتری و دستگاه دار تقسیم می گردد.

نرخ فروش چای خشک بهاره تولید ۱۴۰۱:


1- چای سنتی تولید شده از برگ با کیفیت بهاره دو برگ و یک غنچه با پلاس ۱۸ تا ۲۴ ساعت بدون ساقه با کیفیت عالی و رعایت کردن تمام مراحل چای سازی عطر و طعم و دبشیت ایده آل هر کیلو 750 هزار تومان.

2- چای سنتی بهاره درجه یک: تولید شده از چای با کیفیت سه برگ و یک غنچه  با رعایت کردن تمام مراحل چای سازی ۳۳۰ هزار تومان.

3- چای سنتی تولید شده از چهاربرگ و یک غنچه  ۲۲۰ هزار تومان.  نکته: چای بهاره تولید شده از برگ سبز بیش از چهار برگ و یک غنچه و با کیفیت پایینتر با قیمت توافقی بین خریدارو فروشنده تعیین نرخ میشود.

مهندس رضا فلاح کاظمی

                                                                                                        مدیریت مجموعه

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *